Resum i reacció d’Itàlia contra Anglaterra en DIRECTE ja que la final de l’Euro 2020 acaba en la tanda de penals

Futbol

El Vostre Horòscop Per Demà

Mira en directe: els aficionats s’inunden cap a Wembley per a la final de l’Euro 2020

Esdeveniments clau

Itàlia va vèncer Anglaterra a la final de l’Euro 2020 per sancions.

Tres joves lleons van faltar al punt després d’haver portat els azzurres a tota la distància.

Luke Shaw va aconseguir que els de Gareth Southgate començessin perfectament al cap de dos minuts, però l’empat de Leonardo Bonucci a la segona part va empatar un partit en què les ocasions van arribar a la primera.

Jordan Pickford va fer tot el possible en el tiroteig amb algunes porteries heroiques abans que Marcus Rashford i Jadon Sancho faltessin, ambdós havien estat obligats a penar.

Aleshores, Bukayo Saka va fallar el tret decisiu per donar el trofeu a Itàlia.

Poseu-vos al dia de la reacció aquí.

01: 55 Matthew Cooper

Mancini: 'És important per a tota la gent i per a tots els fans'

En declaracions a RAI Sport, el gerent d'Itàlia, Roberto Mancini, va dir: 'Ho hem fet bé. Hem rebut un gol de seguida i ens ha costat, però després hem dominat el partit.

Els nois eren meravellosos, no sé què dir més. És important per a tota la gent i per a tots els fans. Espero que estiguin celebrant '.

01: 27 Matthew Cooper

Bonucci amb una victòria 'increïble'

Reaccionant al triomf d'Itàlia, Leonardo Bonucci va dir: 'És increïble, quan penso a on vam començar.

'Quan ets al fons del forat, veus com els grans homes recuperen la força.

'Vull donar les gràcies al nostre gran entrenador, al nostre gran equip, al nostre gran país.

'Estem plens d'alegria i felicitat'.

00: 55 Darren Wells

45 detencions a Londres realitzades

La policia metropolitana ha confirmat que va fer 45 detencions a Londres el dia de la final de l’Euro 2020 mentre les escenes de l’estadi de Wembley i els seus voltants van caure en el caos.

El començament de les vuit del vespre sempre va tenir la perspectiva de resultar problemàtic per a les forces de l'ordre de la capital, amb molts fans que van sortir als pubs o als carrers armats amb beguda abans del migdia.

Tant Leicester Square com Trafalgar Square es van emportar abans de quedar-se en un mar d'escombraries i ampolles trencades. Es podia veure una imatge similar al llarg de Wembley Way, abans que les escenes aviat es tornessin lletges.

Grans grups d’aficionats sense bitllets van forçar el seu pas per davant dels administradors del terreny i molts van romandre dins mentre el joc continuava, cosa que va causar trastorns amb els assistents als partits.

Història completa.

00: 51Nathan Ridley

Mira com Southgate admet sancions

Mireu Gareth Southgate admetre que els sancionadors van ser la seva decisió.

Marcus Rashford i Jadon Sancho van ser atacats tard per fer puntades puntuals, però van fallar.

denise welch lincoln townley

Bukayo Saka també va veure salvat el seu cinquè i decisiu penal pel jugador del torneig Gianluigi Donnarumma.

00: 43 Nathan Ridley

FA 'consternada' pel racisme

Un portaveu de la FA ha dit això en resposta a l'abús en línia dirigit als jugadors d'Anglaterra aquesta nit: 'La FA condemna fermament totes les formes de discriminació i està consternada pel racisme en línia que s'ha dirigit a alguns dels nostres jugadors d'Anglaterra a les xarxes socials.

'No podríem tenir més clar que ningú que estigui darrere d'un comportament tan repugnant no sigui benvingut a seguir l'equip. Farem tot el possible per donar suport als jugadors afectats mentre instem els càstigs més durs possibles per a qualsevol responsable.

'Seguirem fent tot el possible per eliminar la discriminació, però implorem al govern que actuï ràpidament i introdueixi la legislació adequada perquè aquest abús tingui conseqüències a la vida real.

'Les empreses de xarxes socials han de reforçar-se i adoptar responsabilitats i accions per prohibir els maltractadors de les seves plataformes, recopilar proves que puguin conduir a processos i donar suport a fer que les seves plataformes estiguin lliures d'aquest tipus d'abusos aborrents'.

00: 40 Nathan Ridley

Chiellini amb la ‘merescuda’ victòria

El defensa italià Georgio Chiellini diu que la seva nació mereixia guanyar la final.

'Mereixíem guanyar, sentíem que hi havia alguna cosa especial a l'aire', va dir el capità dels Azzurri.

'Ens ho mereixem, tota Itàlia s'ho mereix. Ara, gaudim-ne! Ens mereixem aquesta victòria '.

00: 35Ben Marit

Shearer xoca contra la pantalla de Kane

Alan Shearer ha apuntat a l’actuació de Harry Kane, assenyalant que no va tenir cap toc a la caixa d’Itàlia durant tota la final de l’Euro 2020.

La primera final del torneig més important d’Anglaterra des del 1966 va acabar de manera familiar ja que els Three Lions van patir un dolor de pena després d’un empat 1-1 després de la pròrroga.

Els de Gareth Southgate van començar a Wembley amb un inici perfecte, amb Luke Shaw disparant una centrada de Kieran Trippier després de menys de dos minuts.

Kane va tenir molta alegria durant aquella primera meitat, va caure profund i va dictar el joc, trobant regularment un dels dos laterals avançats d’Anglaterra.

Més informació de Shearer aquí.

00: 32Tom Cavilla

Ferdinand defensa la plantilla d'Anglaterra

Rio Ferdinand ha saltat a la defensa de la selecció anglesa tot i haver patit una cruel derrota final de l’Eurocopa 2020.

Els de Gareth Southgate van començar el partit perfectament després de Luke Shaw als dos minuts de partit, però Itàlia va obligar la pròrroga després d'empatar a través de Leonardo Bonucci a la segona part.

significat espiritual de 123

Marcus Rashford, Jadon Sancho i Bukayo Saka van veure salvats els tirs puntuals en el tiroteig resultant, ja que els de Roberto Mancini van guanyar per 3-2 els penals.

La mala sort d'Anglaterra en els principals torneigs continua, però Ferdinand es va felicitar pel viatge únic que han fet el país actual dels Tres Lleons.

Continua llegint .

00: 29 Matthew Cooper

Bonucci envia un missatge contusió

El defensa italià Leonardo Bonucci va escridassar 'que arribés a Roma' en una de les càmeres de televisió immediatament després que els de Roberto Mancini es posessin al capdavant a la final de l'Euro 2020.

Itàlia va vèncer Anglaterra per 3-2 per penals per guanyar el torneig, amb Bonucci marcant l’empat en el temps normal i també convertint el seu punt.

Els Tres Lleons van començar amb un somni, amb Luke Shaw marcant el gol més ràpid de la final del Campionat d’Europa després de només un minut i 57 segons.

Tot i això, Itàlia va tornar a la igualtat a la segona meitat, amb Bonucci marcant després d’un desgavell.

Llegiu la història completa aquí.

00: 20 Nathan Ridley

Lineker fa que Anglaterra exigeixi

temps de lluita aj vs ruiz uk

Els nois no podrien haver de donar més. Les sancions, òbviament, són les pitjors sensacions del món quan perds ”, va dir Kane. 'Ha estat un torneig fantàstic i hauríem de mantenir el cap ben alt, però, per descomptat, ara farà mal, per un temps farà mal. Anem pel bon camí i estem construint i esperem que puguem avançar a partir d’aquest any vinent ”.

'Estem jugant contra un equip molt bo. Hem començat perfectament. Potser va caure una mica massa profund. De vegades, quan marques tan d'hora, és fàcil intentar absorbir la pressió i intentar agafar-ho i probablement és el que va passar. Tenien molta pilota, tenien molta possessió, però per ser justos teníem un control bastant alt. No vam crear massa possibilitats, doncs, evidentment, van aconseguir el seu avanç de la pilota parada i, després, probablement va ser un 50/50.

'A la pròrroga vam créixer al partit, vam tenir algunes mitges ocasions, evidentment els penals són penals. Hem passat pel nostre procés. Els nois van fer tot el que van poder, simplement no era la nostra nit ”.

23: 46 Nathan Ridley

Decepció a tota la nació

És possible que els aficionats a Anglaterra no tinguin una victòria per celebrar, però sens dubte tenen un equip del qual estar orgullós.

(Imatge: PA)

23: 43 Nathan Ridley

Southgate als penals

El tècnic d'Anglaterra, Gareth Southgate, ha admès que els encarregats de llançar penals a Anglaterra han estat a càrrec seu.

En declaracions a BBC Sport, Southgate va revelar: 'Ens vam preparar tan bé com vam poder per a la [tanda de penals], aquesta és la meva responsabilitat, vaig triar els nois per donar les puntades. Al final, no vam ser capaços de veure el partit durant el temps reglamentari normal.

En entregar el cinquè penal a Bukayo Saka, de 19 anys, va dir: 'Aquesta és la meva decisió de donar-li aquesta pena, aquesta és totalment la meva responsabilitat. No és ell, ni Marcus ni Jadon, treballem junts, treballem a través d’ells a l’entrenament, aquest és l’ordre al qual hem arribat. Aquesta és la meva crida com a entrenador ”.

Sobre Marcus Rashford i Jadon Sancho, es va lamentar: 'Sempre és el risc que corre, però han estat amb diferència els millors i per aconseguir que tots els jugadors d'atac al terreny de joc ho hagin de fer tard'. Va ser una aposta, però, si jugàvem abans, és possible que haguéssim perdut el partit a temps normal. Vam començar bé, crec que el nostre sistema va funcionar bé contra el seu '.

23: 37 Nathan Ridley

Keane lloa Anglaterra

Roy Keane va admetre que creu que cap equip mereixia perdre el partit i va elogiar els Tres Lleons que van augmentar.

'És una nit increïble, una nit de futbol brillant. Vaig dir a Gary quan es tractava de penals que no pensava que cap equip mereixés perdre-la ', va dir Keane a ITV.

'Algú ha de fallar un penal, però no és una nit ser crític amb cap dels jugadors, Gareth i el seu personal.

Crec que han estat magnífics. En lloc de criticar els jugadors que troben a faltar, admiro els jugadors que augmenten ”.

23: 34 Nathan Ridley

7 punts de conversa

• El canvi de Gareth Southgate paga dividends immediatament
  • Luke Shaw es mereix més del que esmenta constantment Mourinho
  • Anglaterra i Declan Rice es fan físics

Només alguns dels 7 punts de discussió que Mark Jones ha escollit de la final.

Llegiu-los aquí.

La reacció de la família Will Smith a Miley Cyrus

(Imatge: Pool via REUTERS)

23: 29 Nathan Ridley

Ferdinand no està d'acord amb Shearer

Rio Ferdinand va anar contra Shearer i va dir: 'Això ha passat durant anys. La gent s’ha posat jugadors. Potser no tan tard sinó cap al final; els darrers cinc, quatre, tres minuts. Els jugadors entren en aquest terreny de joc i continuen sent penats perquè són reconeguts.

'Rashford és un reconegut penalitzador de Man United. Això passa.

'Mirem els anys passats en el torneig de futbol i són els jugadors més grans, els millors jugadors del món de vegades falten penals. Es tracta de nens petits. Han de mirar-ho. Els grans jugadors del passat, [Roberto] Baggio, etc., han fallat grans penals ».

Shearer va respondre dient: 'Quan no hagis jugat un paper important en el torneig a Rio, ni al partit, hauràs de venir i se't demanarà un minut'. Mentalment, en aquesta situació, has d’encertar-te. No heu donat cap puntada de futbol. Heu estat assegut al darrere durant tres hores.

23: 26 Nathan Ridley

Shearer pregunta subs

L’exdavanter anglès Alan Shearer ha qüestionat la decisió de Gareth Southgate d’introduir els penals a Marcus Rashford i Jadon Sancho, amb la desaparició de la parella en el tiroteig.

'És una pregunta molt gran', va admetre Shearer.

'Una gran sol·licitud per posar dos jugadors a falta d'un minut per dir-vos que farem un penal per nosaltres.

'De totes maneres, teniu la pressió suficient com a jugador, però la pressió addicional que heu exercit sobre aquestes persones quan no teniu cap sensació del futbol, ​​no us heu involucrat en cap partit i es troba en aquesta situació. És una pregunta molt gran.

23: 11 Nathan Ridley

Hora de presentació

Gianluigi Donnarumma recull el premi del jugador del torneig.

Southgate i co passen per una guàrdia d’honor, però passaran per davant del trofeu.

23: 04 Nathan Ridley

Escenes emocionals a Wembley

Les llàgrimes flueixen, algunes d’alegria i algunes de tristesa.

Els joves d’Anglaterra estan devastats però poden estar orgullosos del seu torneig.

Gareth Southgate i els jugadors sènior estan ocupats per consolar-los.

22: 57 ESDEVENIMENT CLAU

TEMPS COMPLET DESPRÉS DEL TEMPS EXTERIOR: Itàlia 1-1 Anglaterra (3-2)

Itàlia va començar el torneig a Roma i es portarà el trofeu a casa de Wembley.